English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Slovenian (SI)
Home Offer Sekanci za prekajevanje
31
Jan 18
Last Updated on 01 February 2018

Bukovi lesni sekanci za prekajevanje

Za mesno industrijo in vse manjše predelovalce mesnin imamo v ponudbi lesne sekance s sledečimi tehničnimi specifikacijami:

Sekanec 6-12 mm:

Primeren za popolnima avtomatizirane, zaprte ali delno odprte prekajevalne sisteme.. Granulacija sekancev je med 6-12 mm. Les: Bukovina. Gostota: 220 g/l - 320 g/l

sekanci1

 

Sekanec 2-5 mm:

Kondenzacijski prekajevalni sistemi, ki so popolnima avtomatizirani. Povprečna velikost sekanca med 2,5 mm -3,5 mm.


sekanci2

 

Sekanec 0,5-2 mm:

Povprečna velikost sekanca med 0,5-1,0 mm. Primerno za hladne, pretočne prekajevalne sisteme.


sekanci3

 

Vse lesne sekance lahko dobavimo tudi v drugih vrstah lesa kot je hrast, češnja, sliva. Taki lesni sekanci so odlični dodatek okusa v najširši prehranjevalni verigi, kot so jedi iz žara, oreščki, sir, vino ali celo viski. 

Zaradi lastne proizvodnje in najvišjega preverjanja kvalitete zagotavljamo brezhibno kvaliteto takih sekancev, najpomembneje pa je da so sekanci produkt domačega, slovenskega lesa.

 

sekanci4 style=

 

sekanci5

 

Investicijo »Strojna linija za izdelavo lesnih sekancev« smo izpeljali v skladu z javnim razpisom

Podukrep 8.6 »Podpora za naložbe v gozdarske tehnologije ter predelavo, mobilizacijo in trženje gozdnih proizvodov« Operacija »Naložbe v pred industrijsko predelavo lesa«


sekanci6

kupi-les2